Servicemedarebetare heltid till MalmöServicemedarebetare heltid till MalmöOm tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att på Cykel eller bil ta dig runt till planerade anläggningar/företag i Malmö och hjälpa till med sorteringen på plats.
Arbetstiderna är förlagda dagtid Måndag -Fredag 7-16.Om kunden
Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom återvinning och miljö.

Din profil
Vi söker en självständig och serviceinriktad Servicearbetare till ett ansvarsfullt uppdrag.

Uppdraget är en visstidsanställning med start omgående.

Som person är du ordningssam och har en förmåga att ta ett stort ansvar för ditt arbete. Ett driv att få saker gjorda är viktigt för att klara av arbetet.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.


Om ansökan
Tjänsten kräver följande kompeten:
- B-körkort
-Truckkort

- Tidigare erfarenhet av sortering är meriterande


Är du intresserad? Ansök på www.logent.se med ditt CV och personliga brev. Urvalet sker löpande

ORT

Malmö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-04-05


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-03


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster