Grävmaskinist sökes!Grävmaskinist sökes!Om tjänsten
Vi söker nu grävmaskinist på olika uppdrag främst i Halmstad – Laholm med omnejd.
Arbetsuppgifterna är grävmaskinsförare i huvudsak, självgående och kan framföra alla sorters grävmaskiner i olika viktklasser.

Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 07:00-16:00.Om kunden
Markarbeten som husgrunder, grundläggning för industribyggnader, trädgårdsanläggning. Arbete med vatten och avlopp, vi är diplomerade att anlägga enskilda avlopp där vi även kan sköta projektering samt ansökan. Geodetisk mätning. Vi utför inmätning och utsättning med RTK-rover.
Samlar in data med drönare som kan användas antingen till att göra 3D-modeller, volymberäkningar, dokumentation av byggarbetsplatser och inspektion av höga eller svårtillgängliga byggnader.Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om rollen
Som grävmaskinist ser vi att du är noggrann, strukturerad, effektiv och har erfarenhet i yrket. Du tycker om att ge service och samarbeta med andra.
Du har utfört en grävmaskinsutbildning samt har ditt yrkesbevis och arbete på väg klass 2.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
B-Körkort
Behärskar svenska i tal och skrift

Intresserad av tjänsten?
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Urval sker löpande- Välkommen med din ansökan!

ORT

Halmstad


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-04-07


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-06-30


UPPDRAGSANSVARIG

Alexandra Borup


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster