Avdelningschef tullgruppen, TNT HelsingborgAvdelningschef tullgruppen, TNT HelsingborgOm tjänsten
Vill du arbeta för ett internationellt bolag störst på försändelser i Europa? Vi söker en utvecklingsinriktad avdelningschef till tullgruppen i Helsingborg!

Som avdelningschef leder du tullgruppen som idag hanterar all importdeklarering av tullgods till Sverige. Gruppens medarbetare består av åtta specialister, inklusive en teamledare, med djup kunskap om tullverkets regler för import och export av varor. Du arbetar med att utveckla administrativa processer och säkerställer att gruppens medarbetare har rätt förutsättningar att arbeta effektivt med speditionsarbetet enligt kundavtal och uppsatta mål för verksamheten. Du får en viktig roll i organisationen där du med hjälp av din relationsskapande förmåga bidrar till utveckling av tullgruppens arbete med tulldeklarering och det interna samarbetet mellan avdelningarna. Du rapporterar till Operations Manager. Tjänsten är på heltid och placerad vid TNTs kontor i Helsingborg.


Din profil
Vi söker en riktigt duktig chef, en trygg och lyhörd ledare som är bra på att driva förändringsarbete och samtidigt har förmågan att involvera medarbetarna och skapa motivation och arbetsglädje. Du har troligtvis erfarenhet av en liknande roll med utveckling av administrativa processer där du har lett specialister och tjänstemän mot goda resultat. Det är inget krav att du skall kunna importdeklarering och tullverkets lagar och föreskrifter, har du kännedom eller viss erfarenhet så är det meriterande. Du har god datavana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Känner du igen dig i att du brinner för ledarskap och tycker att det är roligt att arbeta med att utveckla och skapa effektiva rutiner och processer så kan tjänsten som avdelningschef vara nästa spännande utmaning för dig!

Om TNT
TNT är ett internationellt bolag verksamma i 60 länder och erbjuder företag flexibla transportlösningar, både nationellt och internationellt, av försändelser som gods och paket. Huvudkontoret för Sverige ligger i Upplands Väsby och i övriga landet finns depåkontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö/Sturup, Stockholm och Örebro. Då TNT erbjuder kunder transporter av gods över landsgränserna så har man avdelningar som arbetar med exportkontroll och tullklarering. FedEx och TNT gick samman 2016 och är nu marknadsledande på transporter av försändelser i Europa.
Läs mer om TNT på www.tnt.comIntresserad av tjänsten?
TNT samarbetar i denna rekrytering med Logent, ansök via annonsen och bifoga CV och personligt brev senast den 28 april. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth, tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se. Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du eventuellt att få utföra arbetspsykologiska tester.
Välkommen med din ansökan!


ORT

Helsingborg


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-04-09


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-04-29


UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster