Maskinoperatör till kund i VattholmaMaskinoperatör till kund i VattholmaOm tjänsten
Är du på jakt efter ett roligt och spännande jobb samt har ett stort intresse för teknik? Då har vi jobbet för dig.

Som maskinoperatör hos vår kund kommer du att arbeta med alla steg i kundens tillverkningsprocess. Du kommer bland annat att övervaka, kontrollera, kvalitetstesta och dokumentera ditt arbete. Vi ser därför gärna att du har en maskinförståelse, ett tekniskt intresse och att du är kvalitetsmedveten. I arbetet ingår även att bidra till förbättringar och att själv aktivt arbeta för att skapa en god och säker arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna innefattar även en del truckkörning. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Detta är en heltidstjänst med arbetstiderna 08.00-16.30.

Om kunden
Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Som person tror vi därför att du är flexibel, målinriktad och mycket noggrann. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Du bör även vara ansvarstagande, självgående och duktig på att samarbeta. Ett krav är att du har truckkort (A1-4) då arbetet kräver detta.

Andra viktiga egenskaper för att lyckas i rollen:

• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
• Förmåga och vilja att arbeta i team
• Förmåga och vilja att arbeta med ständiga förbättringar
• Förmåga och vilja att arbeta med standardiserat arbetssätt
• Hög social kompetens

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Uppsala


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-07-04


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-31


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster