Truckförare med lagervana till MalmöTruckförare med lagervana till MalmöOm tjänsten
Har du erfarenhet av truckkörning och blir stimulera av att arbeta i högt tempo?
Då har vi arbete för dig! För kunds räkning söker vi personer som kan köra truck och arbeta fysiskt med vanligt förekommande lager- och logistikuppgifter i Malmö med omnejd. Tjänsten innebär arbete på ett lager där orderplock, truckkörning och in-och utleverans av gods är centrala delar i arbetsuppgifterna. I arbetet som lagermedarbetare ansvarar du och dina arbetskollegor för att kunderna får rätt levererad kvantitet i tid och är en och är en del av det dagliga flödet. Anställningen är ett konsultuppdrag och stäcker sig mellan 3-6 månader, med god chans till förlängning.


Om kunden
Som anställd hos Logent arbetar du som ambulerande bemanningskonsult ute hos våra kunder inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Din profil
För att lyckas i rollen som truckförare ska du vara noggrann, flexibel och ansvarstagande.
Du ska även ha en god samarbetsförmåga, vara prestigelös och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift
Truckkort A1-A4, B1-B3
KörkortOm Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Intresserad av tjänsten?
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Urval sker löpande- Välkommen med din ansökan!


ORT

Malmö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-06-24


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-07-31


UPPDRAGSANSVARIG

Michelle Ljunggren


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Chaufför med C-körkort sökes
Malmö
2019-07-08


Extraarbete på trevligt lager i Malmö!
Malmö
2019-07-18