Administrativ trafikledareAdministrativ trafikledare
Letar du efter en ny utmaning? För kunds räkning söker Logent en administrativ trafikledare till Malmö.

Om tjänsten
I tjänsten som trafikledare koordinerar, rapporterar och hanterar du avvikelser i trafiken. Tjänsten är en servicefunktion där du är en viktig aktör för att säkerställa kundnöjdhet och god trafik. Som trafikledare ansvarar du för att hantera olevererade paket, trafikleda chaufförer och skapa rapporter i interna datorsystem.

Arbetet är placerat utanför Malmö så tillgång till bil är att föredra, detta är dock inget krav då det finns utmärkta pendlingsmöjligheter till platsen. Arbetstiden är förlagd under dagtid, måndag- fredag.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta som trafikledare inom logistik och känner sig trygg med att sätta sig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du ska även ha en god samarbetsförmåga, vara prestigelös och ta ansvar för ditt eget handlande och snabbt kunna se lösningar på problem som kan uppstå.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Behärska svenska i tal och skrift
Goda datorkunskaper

Meriterande:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten?
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Malmö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-05-13


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-06-16


UPPDRAGSANSVARIG

Michelle Ljunggren


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Extraarbete på Sturup - kvällstid
Malmö
2019-04-29


Lastbilschaufförer till uppdrag i Malmö med omnejd sökes!
Malmö
2019-05-06


Truckförare med lagervana till Malmö
Malmö
2019-05-10


Extraarbete på trevligt lager i Malmö!
Malmö
2019-05-14


Truckförare med lagervana till Malmö
Malmö
2019-05-15


Lastbilschaufför till uppdrag i Malmö med omnejd sökes
Malmö
2019-05-15