Lastbilschaufför till uppdrag i Malmö med omnejd sökesLastbilschaufför till uppdrag i Malmö med omnejd sökesOm tjänsten
Är du en noggrann och flexibel person med erfarenhet av att arbeta som chaufför? Har du stor samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra även på egen hand? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Uppdraget som chaufför innebär bland annat körsträckor mot uppsatta mål och hantering av avfall med baktömmare.
Anställningen är ett visstidsuppdrag på 3-6 månader med möjlighet till förlängning.

Om kunden
Kunden är en ledande inom avfallshantering.
Företaget är beläget i Malmö med goda kommunikationer. Du kommer att få en ansvarsfull roll där du blir en del av ett spännande och utvecklande företag.


Din profil
För att passa in i rollen som chaufför hos någon av våra kunder måste du ha en hög servicenivå och brinna för ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Då vi har flera olika uppdrag kan kraven på erfarenhet variera, därför söker vi dig som antingen är nybörjare eller har lång erfarenhet inom yrket.

Krav på samtliga chaufförer:
* Körkort med C
* Digitalt färdskrivarkort
* Yrkeskompetensbevis
* Truckkort
* Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av renhållningskörning och god lokalkännedom i Malmö

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Malmö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-05-15


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-31


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Extraarbete på Sturup - kvällstid
Malmö
2019-04-29


Lastbilschaufförer till uppdrag i Malmö med omnejd sökes!
Malmö
2019-05-06


Truckförare med lagervana till Malmö
Malmö
2019-05-10


Administrativ trafikledare
Malmö
2019-05-13


Extraarbete på trevligt lager i Malmö!
Malmö
2019-05-14


Truckförare med lagervana till Malmö
Malmö
2019-05-15