Bodmontör till Wangeskog hyrcenter i Älvsjö!Bodmontör till Wangeskog hyrcenter i Älvsjö!Om tjänsten
Är du händig och gillar att skruva och meka på din fritid? Vill du arbeta i en familjär och utvecklande arbetsmiljö? Då är det dig vi söker som Bodmontör till Wangeskog i Älvsjö.

Som bodmontör hos Wangeskog kommer du ha en varierande vardag. Du kommer tillsammans med dina kollegor eller självständigt få utföra enklare servicejobb, reparationer och underhåll på Wangeskogs byggbodar. Bland annat kommer arbetet bestå av reparation av trasiga dörrar, byte av lysrör och enklare mekanikjobb. Du kommer att utgå från Wangeskogs filial i Älvsjö men kommer i huvudsak vara ute hos deras kunder i Stockholmsområdet och utföra arbetet. Bilkörning kommer därför vara en del av det vardagliga arbetet.

Arbetstiderna som förekommer är måndag till fredag 07-16.

Du kommer till en början vara anställd av Logent och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt till januari, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Efter detta kommer det finnas möjlighet till anställning direkt hos Wangeskog.

Om kunden
Mer information om företaget ges vid intervju.

Din profil
För att lyckas i rollen som Bodmontör tror vi att du har ett tekniskt intresse och gillar att meka på fritiden. Du har kanske kommit i kontakt med liknande arbetsuppgifter vid tidigare jobb och känner att du vill utvecklas inom området. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda relationer till kollegor såväl som kunder vilket medför att du besitter en god kommunikativ förmåga, då du kommer bemöta kunder varje dag. Har du gått bygglinjen på gymnasiet eller arbetat i en liknande roll tidigare är detta givetvis meriterande. Har du även jobbat med servicejobb tidigare, såsom butiksbiträde, ser vi detta som meriterande. Truckkort är inget krav för tjänsten, men har du detta är det givetvis en bonus.

Krav:
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• B-körkort

Vi erbjuder:
• Ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter både gällande karriär och som individ.
• Arbeta med trevliga, roliga och kompetenta kollegor.
• En miljö med starkt entreprenörsdriv.

Övrig information
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, vikariat t.o.m. Januari med chans till förlängning.
Lön: Timlön, enligt GFL och kollektivavtal.
Placering: Älvsjö, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Logent och Wangeskogs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Logent

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!

ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-06-03


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-06-27


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Mekaniker till kund i Stockholm!
Stockholm
2019-05-27


Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro!
Stockholm
2019-05-17


Junior montör till kund i Södertälje!
Stockholm
2019-06-10


Logistiker sökes till vår kund i Solna strand!
Stockholm
2019-06-14