Operativ Chef, X-SAMOperativ Chef, X-SAMOm tjänsten
Är du kunnig inom transportlogistik och brinner för organisation, ledarskap och utveckling? Vill du vara med och driva förändringsarbete, bygga team och skapa goda resultat? Har du affärssinne, starkt kundfokus och söker en roll där du kan göra skillnad? Då kan det vara dig vi söker!

X-Sam erbjuder distribution av alkoholhaltiga drycker till mottagare över hela Sverige. Till kontoret och teamet i Jordbro rekryterar man nu en operativ chef med ansvar för logistikteamet och att leda och fördela det operativa arbetet med målet att säkerställa ett effektivt logistikflöde och säkra leveranser för våra kunders räkning.

Som operativ chef hos X-Sam kan du räkna med stort ansvar och inflytande redan från första veckan. Vi som arbetar på företaget brinner för det vi gör – engagemanget är stort och tempot högt. Tillsammans med ditt team (i nuläget ett 20-tal personer) och din teamledare är du med och utvecklar verksamheten och affären. Rollen är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad både internt och externt. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till affärsområdeschef.

Arbetsuppgifter:
• personalansvar
• leda och fördela arbetet och skapa förutsättningar för ett effektivt flöde och att rutiner och administrativa processer finns på plats
• kontinuerligt utvecklingsarbete
• säkerställer att distribution och rapportering sker enligt ingångna avtal
• samarbeta internt med övriga avdelningar för effektiv distributionsarbete och hög kundnöjdhet
• problemlösning och kontakt med terminaler och kunder
• samarbeta med affärsområdes chef på fem- och tioåriga planer för företagets tillväxt och utveckling
• bistå finans avdelningen och affärsområdes chef med ekonomiska prognoser och analyser av befintliga verksamhet och policiesDin profil
För att lyckas i rollen som operativ chef krävs det att du är affärsinriktad, lösningsorienterad och till stor del operativ. Ledarskapet är viktigt, du behöver vara närvarande och inspirerande som chef. Du är ärlig, engagerande och modig, en person som är bra på att driva förändring, följa upp arbetet och involvera medarbetarna i arbetet mot uppsatta mål.

Den vi söker har gedigen ledarerfarenhet och erfarenhet av transportlogistik. Du har terminalkunskap och dokumenterad erfarenhet av att driva projekt och förändringsarbete mot goda resultat. Som person är du målmedveten, utvecklingsinriktad och bra på att skapa struktur och ordning samtidigt som du är relationsskapande och en fena på att bygga team och relation med kunder och externa partners.


Intresserad av tjänsten?
X-Sam samarbetar i denna rekrytering med Logent, ansök via annonsen och bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att hantera ansökningar och utföra intervjuer till och från under juli och augusti. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth, tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se.

Om företaget
X-Sam är ett affärsområde inom JF Hillebrand Logistics, och har utvecklat ett koncept för gemensam distribution till mottagare av alkoholhaltiga drycker över hela Sverige. I dagsläget används 19 X-dock-terminaler i Sverige och därifrån distribueras drycker till t.ex. Systembolaget, dagligvaruhandel, restauranger, hotell och grossister. X-Sam tror på att jobba över konkurrensgränserna för att uppnå den högsta möjliga effektiviteten för varje enskild kund. Kostnad, miljö och kvalité är företagets främsta ledord!


ORT

Haninge


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-06-25


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-20


UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Strategisk Transportplanerare, X-SAM
Haninge
2019-07-08