IT- / El-tekniker till kund i ÄlvsjöIT- / El-tekniker till kund i ÄlvsjöOm tjänsten
Har du behörighet som elektriker och några års erfarenhet som IT tekniker? I denna kombinerade roll kommer du att hjälpa till med support som berör både IT och el på vår kunds underhållsavdelning.

Vår kund arbetar med industriproduktion av livsmedel och söker nu en IT- / El-tekniker som kan ta en viktig plats i deras team på underhållsavdelningen. I och med den kombinerade rollen kommer du att få en stor variation i ditt arbete och hjälpa till med problem som rör hårdvara som PCs, tabloider, skrivare etc. på IT-sidan. På elsidan kommer du även arbeta med felsökning och problemlösning av styrsystem av produktionsutrustning (exempelvis robotar) och lokala mjukvaror/applikationer.

Arbetsuppgifter:
* Hårdvarusupport av servrar
* Support i projekt och operativt arbete till koncernens centrala IT avdelning
* Inköp av IT-hårdvaror i samarbete med koncernens centrala IT-avdelning
* Leverantörskontakter service- och underhållsavtal
* Förbereda nya datorer till medarbetare, upprättande av olika behörigheter
* Installation och support av landspecifika programvaror

El
* Elinstallationer i fabriken och på kontor
* Deltagare i projekt vid olika uppgraderingar och installationer

Övrig information:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid med chans till förlängning.

Om kunden
Mer information om kunden ges vid intervju.

Din profil
För att lyckas i denna roll är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och datorer men som också trivs i en produktionsmiljö där effektivitet och servicegrad till kund är högt prioriterat. Du ska vara strukturerad, självgående och van vid att ta eget ansvar. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta, vara initiativrik och slutligen händig.

Krav:
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• B-körkort
• Behörig elektriker (AL eller B)

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-07-04


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-17


UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster