Strategisk Transportplanerare, X-SAMStrategisk Transportplanerare, X-SAMOm tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta med planering och optimering av logistik- och transportflöden, ett komplext och spännande område!

Har du erfarenhet av arbete med logistikflöden och transporter och vill ha en nyckelroll där du kan göra skillnad? Är du en noggrann och stresstålig person med ett bra helhetsperspektiv? Trivs du med mycket kundkontakt samt att arbeta logiskt och resultatinriktat? Då ska du söka tjänsten som strategisk transportplanerare hos X-SAM i Jordbro!

X-SAM erbjuder distribution av alkoholhaltiga drycker till mottagare över hela Sverige. Till kontoret och teamet i Jordbro rekryterar man nu en strategisk transportledare med huvuduppgift att planera och koordinera smarta och miljövänliga transportflöden. I det dagliga arbetet som strategisk transportledare säkerställer du att nödvändig transportkapacitet finns tillgänglig för att kunna möta kunders krav och organisationens mål på leveranssäkerhet och kvalitet. Tillsammans med 1 kollega utför du huvudplanering och ortscheman via körplaner och planerar om vid behov. Du arbetar med utveckling av planeringsstrategier och metoder, gör analyser av kapacitet och tar fram åtgärdsförslag för att effektivisera nuvarande transporter. Utifrån aspekter såsom tid, miljö och ekonomi arbetar du för att finna de mest effektiva lösningarna i företagets transportplanering. Tjänsten är placerad i Jordbro. Strategiska transportplaneraren rapporterar till den operativa chefen för verksamheten.Din profil
Tjänsten som strategisk transportplanerare passar dig som är analytisk och som snabbt greppar ett sammanhang med många korsande flöden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom logistik, exempelvis som transport- eller trafikledare. För att lyckas i rollen behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, ha god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel.
Som person är du serviceminded, lösningsorienterad och kommunikativ, du trivs med att arbeta tvärfunktionellt och är bekväm med att fatta beslut. Du är noggrann och strukturerad och en lagspelare som trivs i samarbetet med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personligheten för den här tjänsten.


Intresserad av tjänsten?
Vi erbjuder dig en spännande roll med varierande arbetsuppgifter i ett team som präglas av lag- och framåtanda. X-SAM samarbetar i denna rekrytering med Logent, ansök via annonsen och bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att hantera ansökningar och utföra intervjuer till och från under juli och augusti. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth, tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se.

Om företaget
X-SAM är ett affärsområde inom JF Hillebrand Logistics, och har utvecklat ett koncept för gemensam distribution till mottagare av alkoholhaltiga drycker över hela Sverige. I dagsläget används 19 X-dock-terminaler i Sverige och därifrån distribueras drycker till t.ex. Systembolaget, dagligvaruhandel, restauranger, hotell och grossister. X-SAM tror på att jobba över konkurrensgränserna för att uppnå den högsta möjliga effektiviteten för varje enskild kund. Kostnad, miljö och kvalité är företagets främsta ledord!
ORT

Haninge


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-07-08


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-18


UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Operativ Chef, X-SAM
Haninge
2019-06-25