Truckförare till kund i Rosersberg!Truckförare till kund i Rosersberg!Om tjänsten
Är du en person som vill ha ett fysiskt arbete och trivs med att jobba i lagermiljö? Vill du arbeta på ett spännande och utvecklande företag med sköna kollegor? Är du riktigt vass på att köra höglyftande truck? Då kan detta vara något för dig! Just nu söker vi truckförare på heltid till vår kund i Rosersberg.

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av truckkörning av höglyftande truck (B2). Du kommer att arbete på med tungt gods där stallagen är ca sex meter höga. Arbetet innebär också plock och pack av företagets produkter. Arbetet kommer också handla om administrativt arbete, där du kommer få dokumentera ditt arbete via dator. Arbetet sker på kunds anläggning i Rosersbergs industriområde.

Arbetstiderna som förekommer är måndag till fredag 07-16.

Du kommer till en början vara anställd av Logent och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt i 6 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Efter detta kommer det finnas möjlighet till anställning direkt hos kund.

Om kunden
Mer information ges vid en intervju.

Din profil
Vi ser att du som söker har minst ett års erfarenhet av att köra höglyftande truck och ett par års erfarenhet från lagerarbete. Vi söker dig som är initiativrik, noggrann och lösningsorienterad. För att trivas i rollen ska du ha god samarbetsförmåga då du både kommer att arbeta enskilt och i grupp. Vi ser även att du är van att arbeta flexibelt, då arbetsuppgifterna kan vara varierande. Vi ser gärna att du har en god fysik, då arbetet är fysiskt krävande. Som person bör du även vara kvalitetsmedveten och noggrann i din hantering, för att kunna leverera hög kvalité. Du bör även ha god datorvana då allt arbete sker i programmet monitor.

Krav:
- Truckkort A+B
- Flexibel då varierande arbetsdagar förekommer
- Två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av lagerarbete och truckkörning (B2)
- Talar och skriver svenska obehindrat

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!ORT

Sigtuna


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-11-06


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-11-29


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Lagerarbetare till kund i Rosersberg!
Sigtuna
2019-10-30