Sitechef till Logent, LinköpingSitechef till Logent, LinköpingOm tjänsten
Är du en vass och resultatdriven sitechef med erfarenhet av att leda inom operativ logistik gentemot produktion? Till SAABs verksamhet i Linköping söker vi en förändringsinriktad sitechef som vill vara med och utveckla verksamhet och medarbetare mot goda resultat!

Logent är ett Logistik- och Bemanningsföretag med verksamhet i Norge och Sverige och sysselsätter totalt 3000 personer. Logent Lager är ett affärsområde som erbjuder drift och utveckling av logistik inom lager och distribution genom outsourcing eller insourcing. Vi erbjuder kompletta lagerlösningar med mervärdestjänster som ger våra kunder kostnadsfördelar vid drift av hela eller delar av logistiken. Läs mer på www.logent.se

Till Logent Lager rekryterar vi nu en resultatinriktad sitechef som kommer att ansvara för den operativa logistiken vid tillverkninen av tekniska produkter hos SAAB i Linköping. Du kommer att få en viktig roll där du leder arbetet med att utveckla och effektivisera bolagets produktionslogistik mot ökad kapacitet. Du är en del av ledningsgruppen för lager och rapporterar till COO, Logent Lager. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad hos Logents kund i det geografiska området.

Arbetsuppgifter:
• Budget- och resultatansvar för enheten
• Personalansvar för cirka 90 personer
• Ansvar för arbetsmiljö och facklig samverkan
• Kundkontakt och deltagande i möten
• Styra och utveckla verksamheten för att säkerställa avtalsenlig effektivitet, kvalitet och lönsamhetsmål
• Leda och coacha gruppcheferDin profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda personal och verksamhet inom operativ logistik med inriktning på produktion. Har du automotivebakgrund och gillar att driva förändringsarbete kommer du ha lätt för att förstå verksamheten och lyckas i rollen som sitechef hos SAAB.

Vi tror att du är en person som trivs i organisationer som präglas av entreprenöriell anda där du får stor möjlighet att påverka egna resultat. Du har affärssinne och förmågan att utifrån kundens perspektiv driva och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I ditt arbete är du strukturerad och resultatinriktad, har en analytisk blick samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.
Som person är du relationsskapande, du har ett coachande förhållningssätt och god förmåga att ge feedback och framföra budskap på ett enkelt och övertygande sätt.


Intresserad av tjänsten?
Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som sitechef hos Logent. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller mail marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Linköping


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-08-08


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-28


UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster