Kortare jobb till kund i SkogåsKortare jobb till kund i SkogåsOm tjänsten
Söker du ett jobb för en kortare period? Då kan detta jobb vara något för dig!

Tjänsten tillsätts omgående och vi söker en person som kan jobba heltid (8.00-16.00) mån-fre, ute hos vår kund i Skogås. I rollen kommer du arbeta brett och skifta mellan olika arbetsuppgifter men de kommer till största del innefatta plock- och pack, truckkörning och lossning/lastning.
Tjänsten hos vår kund startar omgående och är fram till och med 31 Januari 2020.


Din profil
För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven, flexibel och har ett öga för kvalité.
Då det förekommer tunga lyft och en del spring i arbetet behöver du vara i god fysisk form. Du behöver även kunna hålla högt tempo i ditt arbete, men utan att tumma på kvaliteten.
Du bör behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Kravprofil
*Tidigare erfarenhet av lagerarbete
*Erfarenhet av truckkörning( truckkörkort (A+B)
*B-körkort

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

ORT

Stockholm


OMFATTNING

Timanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-11-06


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-11-19


UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Extraarbetare till kund i Spånga!
Stockholm
2019-11-08


Lagerarbetare till kund i Spånga!
Stockholm
2019-11-08


Extrajobb som truckförare i Tumba!
Stockholm
2019-11-06


Arbetsledare till kund i Tumba!
Stockholm
2019-10-29


Extraarbetare sökes till vår kund i Årsta!
Stockholm
2019-11-13


Extrajobb till Black Friday
Stockholm
2019-09-26