Lagerarbetare sökes!Lagerarbetare sökes!
Vill du starta hösten med en ny utmaning? Nu söker vi på Logent efter nya medarbetare för uppdrag hos våra kunder.

Om tjänsten
Har du erfarenhet av lagerarbete och blir stimulerad av att arbeta i högt tempo?
Då har vi arbete för dig!

För kunds räkning söker vi personer som kan arbeta fysiskt med vanligt förekommande lager- och logistikuppgifter i Halmstad med omnejd. Tjänsten innebär arbete på ett lager där orderplock, truckkörning och in-och utleverans av gods är centrala delar i arbetsuppgifterna.Tillsammans med dina arbetskollegor ansvarar du och är en del av det dagliga flödet.


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta på lager i Halmstad med omnejd. För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara noggrann, ansvarstagande och flexibel. Vidare ser vi även att du är säkerhetsmedveten och har en känsla för kvalitet samt visar en god arbetsmoral. Du ska även ha en god fysik och inte vara rädd för att ta i.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift
Truckkort A-B
Körkort B


Intresserad av tjänsten?
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Urval sker löpande- Välkommen med din ansökan!


ORT

Halmstad


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

3


PUBLICERAT

2019-09-16


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-11-22


UPPDRAGSANSVARIG

Alexandra Borup


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster