Hisstekniker till City Hiss StockholmHisstekniker till City Hiss StockholmOm tjänsten
Är du hisstekniker med erfarenhet av felsökning? Vill du arbeta i ett bolag som ser möjligheter istället för hinder? Som tekniker på City Hiss kommer du ha varierande arbetsuppgifter, härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter!

City Hiss Stockholm är ett fristående privatägt företag med 12 anställda etablerat 1998. Sedan starten har man utfört underhållsservice, reparationer och ombyggnad på lyftanordningar så som hissar, lyftbord, och garageportar. Man arbetar med samtliga fabrikat som finns på marknaden och verkar inte enbart med standard lösningar utan arbetar utifrån varje unikt objekt och önskemål om utformning. Kunderna finns i hela Stockholmsregionen och består av fastighetsägare, förvaltningsbolag samt bostadsrättsföreningar. Läs mer på www.cityhiss.se

I ditt arbete kommer du bland annat få arbeta med felsökningar, akuta reparationer, förebyggande arbete och förbättringsarbete. Du kommer ingå i en mindre grupp av erfarna kollegor som kommer ge dig introduktion och stöd. City Hiss ligger i Bandhagen i Stockholm och uppdragen där du kommer utföra ditt arbete på är placerade runt om i Stockholmsområdet.Intresserad av tjänsten?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande tjänst som hisstekniker där du arbetat med felsökning och mekanisk montering. B-körkort är ett krav.

Trivs du i en självständig roll och brinner för att leverera kvalitet och service mot kund? Tycker du att det är viktigt med samarbete och att ha kul på jobbet? Då kommer du att trivas hos oss på City Hiss!

I denna rekrytering samarbetar vi med Logent, har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på telefonnummer 070-722 77 59. Ansök om tjänsten via annonsen eller genom att maila till marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!


ORT

Stockholm


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-10-04


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-11-15


UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster