Lagerbetare/Brädgårdsarbetare till kund i Djursholm!Lagerbetare/Brädgårdsarbetare till kund i Djursholm!
Vill du vara en del av en arbetsplats där utvecklingspotential är stor och där du kommer arbeta med riktigt sköna kollegor? Är du en person som vill ha ett fysiskt arbete och samtidigt gillar att ha mycket kundkontakt? Är du också en tävlingsinriktad person som gillar att sätta kunden i fokus? Då kan detta vara något för dig. Just nu söker vår kund i Djursholm en ny kollega!

Om tjänsten
Arbetsdagarna hos vår kund kommer vara fartfyllda och varierande. Bland annat kommer du att ha ansvar för orderplock, trucklastning och lossning och upplockning av varor. I din roll kommer du också ha mycket kundkontakt och hjälpa kunden att hitta rätt produkt. Som tidigare nämnt innefattar arbetet mycket truckkörning där du framförallt kommer att få köra motviktstruck. Städning av brädgården kan även förekomma.

Arbetet är förlagt måndag-fredag 06–15 i kunds lokaler i Djursholm. Vi ser att du bor i närheten och kan enkelt ta dig till jobbet. Du kommer till en början vara anställd av Logent och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt i 6 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Efter detta kommer det finnas möjlighet till anställning direkt hos kund.

Om kunden
Mer information ges vid en intervju.

Din profil
Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Meriterande är om du tidigare har jobbat på en brädgård. För att lyckas i rollen som lagerarbetare/brädgårdsarbetare tror vi att du är en tävlingsinriktad, initiativrik och noggrann person som drivs av att jobba på uppsatta mål. Vi tror också att du trivs att arbeta grupp då stora delar av arbetet innebär att arbeta tillsammans med dina kollegor. Vidare ser vi att du har god fysik då arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft. Du gillar även att ha mycket kundkontakt och sätter alltid kunden i fokus. I och med att arbetet består av mycket dokumentation och kundkontakt krävs det att du skriver och talar svenska obehindrat.

Krav för tjänsten
- Truckkort A+B
- Två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
- Talar och skriver svenska obehindrat.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Vill du ha ett riktigt roligt jobb med chans att utvecklas inom lager och logistik tillsammans med oss? Tveka inte att söka!

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!

ORT

Täby


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-10-22


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-11-14


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster