Junior logistikutvecklare till Saab, Linköping


Om tjänsten


Har du högskoleexamen med inriktning mot supply chain och drömmer om en karriär som logistikutvecklare där du ges möjlighet att arbeta med varierande projekt inom lagerlogistik? Vi söker nu en resultatinriktad junior logistikutvecklare till vår verksamhet hos Saab i Linköping. För dig som söker en spännande roll i ett logistikbolag i framkant med intressanta kunder och projekt är tjänsten hos oss på Logent en unik möjlighet!

Som logistikutvecklare hos Logent för Saabs verksamhet i Linköping arbetar du nära sitemanager och driver olika logistikutvecklingsprojekt framåt. Du arbetar med förstudier, bidrar till att ta fram effektiva logistiklösningar och deltar ibland vid möten och presentationer för Saabs logistikledning. Som logistikutvecklare ingår du i Logents kunniga logistikteam på cirka 10 personer, en spännande arbetsmiljö där logistikutveckling och kundernas affär är i centrum. Tjänsten är placerad i Linköping vid Saabs produktionsanläggning för Gripen och du rapporterar till sitemanager.
Din profil


Vi söker dig med civilingenjörs- eller civilekonomutbildning, gärna inriktning mot supply chain, och som kommer direkt från avslutad utbildning eller har hunnit arbeta ett år eller två inom området. Har du erfarenhet av automation eller CAD ser vi det som meriterande.

Som person är du trygg, stabil och relationsskapande. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du är resultatinriktad och kan driva det egna arbetet framåt på ett självständigt sätt. Du är öppen, nyfiken och trivs i en organisation med entreprenöriell kultur där du får vara med och utveckla dig själv och bidra till nöjda kunder och företagets uppsatta mål och tillväxt.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Läs mer på www.logent.se


Intresserad av tjänsten?


Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som logistikutvecklare hos Logent. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller mail marie-louise.baath@logent.se


ORT

Linköping

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2020-05-18

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-06-17

UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*