Erfarna Maskinoperatörer sökes till heltidsuppdragErfarna Maskinoperatörer sökes till heltidsuppdragOm tjänsten
Har du god erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör och har vana av truckkörning främst med motvikt och blir stimulerad av att arbeta i högt tempo?
Då har vi arbete för dig! För kunds räkning söker vi nu dig som kan arbeta som maskinoperatör samt köra truck och arbeta fysiskt med vanligt förekommande lager- och logistikuppgifter i Örtofta.
I arbetet som Industriarbetare ansvarar du och dina arbetskollegor för att kunderna får rätt levererad kvantitet i tid och är en och är en del av det dagliga flödet.


Om kunden
Kunden arbetar inom sockerindustrin och söker nu erfaren truckförare /maskinoperatör för uppdrag under kampanjperioden tom mitten på februari 2020.

Din profil
För att lyckas i rollen som maskinopertör ska du vara noggrann, flexibel och ansvarstagande.
Du ska även ha en god samarbetsförmåga, vara prestigelös och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
1-2 års truckerfarenhet
Truckkort A1-A4, B1-B3
God vana att framför motviktstruck
Vara villig att arbeta upp till 3-skift
Körkort B

Som anställd hos Logent arbetar du som ambulerande bemanningskonsult ute hos våra kunder inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Välkommen med din ansökan!


ORT

Eslöv


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-11-04


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-11-22


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster