Personal till kyllager i Bjuv!Personal till kyllager i Bjuv!
Nu söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% ,eller vill arbeta deltid på ett fartfyllt arbete i Bjuv.


Om tjänsten
Kanske studerar du, driver egen verksamhet eller har en annan sysselsättning på deltid som gör att du vill bli en del av vår arbetsstyrka.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du arbetar fysiskt i ett kylt livsmedelslager. Arbetsuppgifterna innebär bland annat truckkörning, plock, pack, och kvalitetskontroller av livsmedel.
Arbetstillfällena är förlagda under torsdag-måndag med varierade arbetstider.


Om kunden
Kunden är ett snabbväxande företag inom foodtech och e-handel.
Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.


Din profil
Vi söker dig som vill arbeta 2-3 dagar i veckan och har erfarenhet av livsmedelsproduktion samt trivs i att arbeta i en fartfylld miljö. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i. Som konsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Truckkort A1-B3
- B Körkort och tillgång till bil

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom livsmedelsindusproduktion


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Bjuv


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

8


PUBLICERAT

2019-11-07


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-12-15


UPPDRAGSANSVARIG

Michelle Ljunggren


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster