Extrajobb hosl kund i Spånga!Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Har du jobbat med lager tidigare och gillar att röra på dig? Har du ett intresse för läkemedelsbranschen? Då ska du söka jobbet som lagerarbetare hos vår kund i Spånga.


Om tjänsten


Som extraarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av plock och pack med hjälp av pick by voice. Du kommer även att få köra mycket truck i form av plocktruck (A1). Arbetet sker i ett högt tempo där du kommer arbeta mot uppsatta mål och mot tighta deadlines. I arbetet ingår det även många tunga lyft av färdigpackade varor. Du kommer att arbeta självständigt men mycket bygger på ett gott samarbete för att varje skift ska nå sina mål.

I din roll som extraarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Plock och pack
• Truckkörning
• Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma.

Arbetspassen är fördelade måndag till fredag i skift. Antingen kan du jobba förmiddag/eftermiddag eller eftermiddag/kväll.


Om kunden


Mer information ges vid intervju


Din profil


Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av lagerarbete och truckkörning sedan innan. Meriterande är om du tidigare har jobbat inom läkemedelsbranschen. För att lyckas i rollen som lagerarbetare tror vi att du är en tävlingsinriktad, energisk och strukturerad person som drivs av att jobba på uppsatta mål. Vi ser också att du är duktig på att samarbeta då detta krävs för att du ska lyckas i rollen. Som person är du även flexibel då tempot i arbetet kan variera från högt till lågt. Vidare är det viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att se till att kunder i slutändan får rätt produkter till sig. Det är högt tryck på arbetsplatsen vilket kräver att du som söker är både stresstålig och kan jobba produktivt.

Krav för tjänsten är:
• Du måste kunna vara tillgänglig varje dag (förmiddag eller eftermiddag) under de första två veckorna för upplärning
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Truckkort A+B
• Att du kan arbeta minst tre dagar i veckan och har en annan huvudsaklig sysselsättning
• Har en gymnasieutbildning


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Stockholm

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

2

PUBLICERAT

2019-12-04

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-12-29

UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*