Teknik- och driftansvarig till Jordbro!Är du en teknisk kunnig person som vill arbeta med processförbättringar och underhåll? Sporras du av att kombinera tekniskt arbete och säkerhet med ekonomiskt ansvar? Då ska du söka rollen som drift och teknikansvarig hos vår kund i Jordbro.


Om tjänsten


I din roll som teknik och driftansvarig kommer du bli ytterst ansvarig för förebyggande av underhåll och reparationer hos vår kund i Jordbro. Dina arbetsdagar kommer vara fartfyllda och varierande där du bland annat kommer att leda, planera och fördela arbetet. Du kommer också arbeta med att utveckla den nuvarande underhållsverksamheten för att säkerhetsställa att uppsatta mål blir uppnådda. Du kommer också att få ansvara för vissa säkerhetsfrågor. Du kommer att rapportera ditt arbete till regionchefen. Du blir anställd direkt hos vår kund och arbetar i deras lokaler i Jordbro.

Dina arbetsuppgifter kommer även handla om:

· Problemlösning och förbättringsarbete kopplat till arbetet
· Medverka i och självständigt driva mindre underhållsrelaterade arbeten och projekt
· Medverka i förbättringsarbete och framtagning av aktiviteter för att utveckla verksamheten
· Budgetansvar


Om kunden


Mer information ges vid en eventuell intervju


Din profil


Du som söker tror vi är en strukturerad, flexibel och självständig person som tycker om att samarbeta med andra och som drivs av att lösa problem. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och arbetet med i en liknande roll tidigare. Du som söker tjänsten är tekniskt kunnig inom bland annat el, styr och regler och kylsystem.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
· Gymnasieutbildning, gärna från MTG eller annan teknisk inriktning (exempelvis mekanik, automation, industri & teknik och/eller reglerteknik)
· Meriterande är att du har eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, processteknik eller robotteknik, men du har även praktisk erfarenhet inom teknik (minst 1-2 år).
· Talar och skriver svenska obehindrat


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Stockholm

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2019-11-27

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-12-12

UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*