Truckförare till kund utanför södertälje


Om tjänsten


Vår kund söker nu en duktig och erfaren truckförare som bemästrar en motviktstruck som rinnande vatten. Är man bekväm med denna truck och van vid att köra tungt gods med förlängda gafflar är detta tjänsten för dig! Arbetet är förlagt på dagtid mån-fre 7-16 och lagret ligger i Järna. Du kommer ingå i ett team på ca 5 personer så det är vikigt att du tycker det är kul att arbeta i grupp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Lastning och lossning av tyngre gods
• Kontroll av dokumentation och material
• Plock och pack

Arbetstider: mån-fre 7-16
GFL: ca 130kr/timmen


Om kunden


Mer information ges vid intervju


Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet av att köra motviktstruck (meriterande om du också kan köra hjullastare). Du är en van förare som på säkert och effektivt vis hanterar fordornen. Du är behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift. Vidare ser vi att du är en lagspelare med fallenhet att stötta upp för andra och att du har lätt för att ta till dig arbetsinstruktioner och direktiv både muntligt och skriftligt. Vidare bör du vara ansvarstagande och trivas med ett fysiskt arbete i en fartfylld miljö. Lagret ligger placerat i Järna så det är bra om du har körkort samt tillgång till bil.

Krav för tjänsten är:
•Truckerfaenhet av motvikt
•Du är en problemlösare som gillar att ha kontakt med människor
•Du kan svenska, i tal och skrift flytande
•Du är ordningsam och bra på att administrera ärenden


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Linnea Hodin på linnea.hodin@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Södertälje

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2020-03-24

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-04-03

UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*