Lagerarbetare, Vagnhärad


Om tjänsten


Vår kund i Vagnhärad söker nu en duktig lagerarbetare med truckkort som gillar att jobba praktiskt. Arbetet innefattar olika arbetsuppgifter men du kommer främst att jobba i en verkstad med pack och plock, montering och truckkörning. Har du en traversutbildning är det ett stort plus.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Lastning och lossning av tyngre gods
• Kontroll av dokumentation och material
• Plock och pack

Arbetstider: Mån-fre 7-16
GFL: Ca 130 kr/timmen
Start: Omgående


Om kunden


Mer information ges vid intervju


Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet från lager, inte är rädd för att ta i och älskar att jobba praktiskt. Vi söker dig som är noggrann, driven och lösningsorienterad. Du är arbetsam, plikttrogen och har inga problem att jobba i ett högt tempo.

Krav för tjänsten är:
•Lagererfarenhet
•Truckkort
•Du är en problemlösare som gillar att ha kontakt med människor
•Du kan svenska, i tal och skrift flytande


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Linnea Hodin på linnea.hodin@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Södertälje

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2020-05-29

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-06-08

UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*