Lager- och Produktionsmedarbetare till Logent/ Hello Fresh i Bjuv


Om tjänsten


Till vår produktion av matkassar för HelloFresh i Bjuv söker vi nu produktionsmedarbetare. Arbetsuppgifter innebär bland annat packetering av matkassar, påfyllnad av råvaror, inventering, godsmottagning och truckkörning.

Arbetstiderna är förlagda under måndagar, torsdagar, fredagar och lördagar under dagtid. Tjänsten är på 32 arbetstimmar per vecka, men kan komma att utöka till 40 timmar.


Om kunden


Hellofresh är ett snabbväxande företag inom foodtech och e-handel.
Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.


Din profil


Du blir en viktig ambassadör för vår verksamhet gentemot både medarbetare och vår kund. Det är därför viktigt att du har ett bra bemötande och föregår med gott exempel. Du bör vara bra på att hantera människor och ha god förmåga att hantera högt tempo.

För att vara rätt person för den här tjänsten måste du vara flexibel och prestigelös att utföra varierande uppgifter inom produktionen stort som smått, även de dagar vi har mindre produktion. Vi ser positivt på att du tar mycket egna initiativ och kommer med förslag på förbättringar/effektiviseringar.

Det är meriterande om du har haft någon form av produktionserfarenhet sedan tidigare. B-körkort och tillgång till bil samt truckkort är även meriterande.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Bjuv

OMFATTNING

Visstidsanställning

ANTAL TJÄNSTER

15

PUBLICERAT

2020-02-07

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-02-29

UPPDRAGSANSVARIG

Michelle Ljunggren


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*