Funktionskontrollant till Wangeskog hyrcenter i Saltsjö-Boo


Om tjänsten


Har du ett stort intresse för teknisk utrustning och trivs i att arbeta i en serviceroll? Vill du arbeta i en familjär och utvecklande arbetsmiljö? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker vi en Funktionskontrollant till Wangeskog som har servicecenter i Saltsjö-Boo. Du kommer att arbeta i en härlig och familjär arbetsmiljö med grymma kollegor. I rollen som Funktionskontrollant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter handla om enklare reparationsjobb. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på reparationer, inklusive service och funktionskontroll av Wangeskogs maskiner och tillbehör. I arbetsuppgifterna ingår även lastning, lossning, leverans och rengöring av maskinparken. Du kommer även att bemöta kundens kunder vid utlämning och returer.

Arbetstiderna som förekommer är måndag till fredag 07-16.

Du kommer till en början vara anställd av Logent och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt i 6 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Efter detta kommer det finnas möjlighet till anställning direkt hos Wangeskog.

Övrig information:
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, med chans till förlängning.
Lön: Timlön, enligt GFL och kollektivavtal.
Placering: Saltsjö-Boo

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Logent och Wangeskogs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Logent.


Om kunden


Mer information om företaget ges vid intervju.


Din profil


För att lyckas i rollen som Funktionskontrollant tror vi du har ett stort tekniskt intresse och har ett stort driv. Vi tror även att du har förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar bra mot uppsatta mål. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer till kollegor såväl som kunder vilket betyder att du bör ha en god kommunikativ förmåga, då det förekommer kundbemötande. Du kanske har kommit i kontakt med liknande arbete genom dina tidigare arbetslivserfarenheter eller så gillar du att fixa och meka på din fritid och nu vill vidareutvecklas och lära dig mer inom området.

Krav:
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• Truckkort A+B
• B-körkort

Vi erbjuder:
• Ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter både gällande karriär och som individ.
• Arbeta med trevliga, roliga och kompetenta kollegor.
• En miljö med starkt entreprenörsdriv


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på filip.norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Nacka

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2020-02-12

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-03-10

UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*