Truckförare med fokus på motviktstruck, Farsta


Om tjänsten


Vår kund i Farsta söker nu en ordningsam och driven person som tillsammans med en kollega kommer att ansvara för att alla inleveranser lossas, kontrolleras och tas emot i deras affärssystem. Då du arbetar med livsmedel är det viktigt att produkterna hanteras enligt deras rutiner och placeras på de korrekra lager platserna villket innebär att du bör vara nogrann och strukturerad. Vidare kommer du även hjälpa till med att väga och paketera deras produkter enligt kundernas önskemål och köra en hel del motviktstruck.
På förmiddagen kommer du jobba tillsammans med chefen på plats för att sedan på eftermiddagen jobba ensam ute i lagret. Du kommer även behöva köra bil så körkort är ett krav.

Arbetstiderna är förlagda mån (05-14) tis-fre (7-16) och då du startar tidigt på morgonen ser vi gärna att du är en morgonpigg person för att passa för denna tjänst.
Lönen ligger på ca 140kr/timmen


Om kunden


Kunden är en ledande grossist och producent för fisk, blötdjur och skaldjur.
Företaget är beläget i Farsta, med goda kommunikationer. Du kommer att få en ansvarsfull roll där du blir en del av ett spännande och utvecklande företag.


Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet av lager sedan tidigare så att du snabbt kan bli porduktiv då tempot är högt. Du bör vara flexibel då man ibland får plötsliga leveranser man måste prioritera. Vidare söker vi en driven, social och strukturerad person som ha vana av att köra motviktstruck. Du ska känna dig bekväm med att arbeta tillsammans med andra men samtidigt kunna vara effektiv när du jobbar självstädigt eftersom denna rollen innebär mycket eget ansvar på eftermiddagarna.
Vidare ser vi gärna att du har en god fysik samt är kvalitetsmedveten och noggrann i din hantering av produkterna.

Krav för tjänsten:
-Talar, läser och skriver svenska flytande
-Är flexibel, då arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på leveranserna
-Truckkort
-B-körkort (tillgång till bil är ett stort plus)


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.


ORT

Stockholm

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2020-02-12

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-03-25

UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*