Kvalificerade konsulter för interimsuppdrag inom industri och logistik!


Om tjänsten


Har du gedigen erfarenhet av att arbeta som interim logistikkonsult? Är det dags att hitta ett nytt spännande och utmanande uppdrag? Logent Interim har just nu förfrågningar både gällande chef- och specialistroller inom logistik och industri. Bli en del av vårt kandidatnätverk och anmäl ditt intresse för uppdrag via oss genom att skicka in din ansökan!

Logent har verksamheter vid många orter i Sverige och ett stort antal intressanta kunder. Vi har lång erfarenhet inom rekrytering av chefer och specialister inom logistik och industri, som kandidat kan du känna dig trygg med att vi har en god förståelse för uppdraget hos kund och att vi gör en kartläggning av din kompetens- och erfarenhetsprofil för att kunna matcha dig mot passande uppdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se


ORTOMFATTNING

Visstidsanställning

ANTAL TJÄNSTER

5

PUBLICERAT

2020-05-11

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-08-30

UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*