Dubbare till däcklager i GöteborgTill ett spännande uppdrag på ett däcklager i Göteborg söker vi nu drivna dubbare. Du som söker skall tilltalas av att vara en del av ett stabilt team och arbeta i en dynamisk samt högteknologisk logistisk miljö.

Som dubbare är du en viktig del av leveranskedjan och vi ser att du har en strävan efter att sätta kunden i fokus och jobbar tillsammans med teamet för att kunderna ska få exakta, snabba och högkvalitativa leveranser.


Om tjänsten


Dina arbetsuppgifter som dubbare kommer att bestå av bland annat:
• Att sköta och övervaka program i en maskin beroende på vilket däck det är
• Kontrollera att det finns dubb
• Noggrann kvalitetskontroll av däcken och dubbarna för att se till att de uppfyller önskad kvalité och standard

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt måndag till fredag. Skiftarbete kan förekomma.


Din profil


Som person tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Vidare ser vi att du är en ordningsam person med öga för detaljer. Du är van vid att jobba enligt säkerhetsföreskrifter och riktlinjer och gillar att hålla det rent och snyggt omkring dig. Du trivs även med ett fysiskt arbete och har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.

Krav:
• Erfarenhet av lagerarbete (meriterande om du jobbat med automatiserade lagersystem)
• Meriterande är om du tidigare jobbat med däck och/eller dubbning av däck
• Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
• God datorvana och förståelse för olika system


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom ansökningar och gör urval. Är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Göteborg

OMFATTNING

Visstidsanställning

ANTAL TJÄNSTER

2

PUBLICERAT

2020-05-19

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-06-09

UPPDRAGSANSVARIG

Cornelia Edin Apelqvist


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*