Head of Logistics Operations till BSH Home Appliances


Om tjänsten


Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team!
BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13.1 miljarder euro under 2016 och mer än 58,300 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö. Ta ett steg vidare i din karriär – tänk framåt med oss. Läs mer på www.bsh-group.com

BSH Home Appliances AB söker nu en Head of Logistics Operations med intresse för och erfarenhet av att arbeta med människor, lager och logistik samt förbättringsarbete!

Är du intresserad av förbättrings- och förändringsarbete och vill vara med och påverka utvecklingen av BSH Home Appliances ABs verksamhet? Är du en driven och trygg ledare som är tydlig i din kommunikation? Har du engagemang och vilja att skapa goda resultat? Sök då tjänsten som Head of Logistics Operations hos BSH Home Appliances ABs nordiska lager i Nykvarn.

Som Head of Logistics Operations är din uppgift att supporta, coacha, organisera och säkerställa den dagliga produktionen.
Du har det övergripande ansvaret för hela verksamheten, såsom arbetsflöde, mål för verksamheten, arbetsmiljö, lönsamhet, budget och personal i enlighet med de globala mål och prioriteringar som finns. Personalstyrkan består av ca 70 personer, där du leder genom andra chefer. Dessa ansvarar för enheterna Transport Planning, Quality department och Warehouse Operations.

Som Head of Logistics Operations innebär din roll att stötta dina medarbetare samt arbeta med kontinuerlig förbättring av kvalitet och effektivitet, du deltar i projekt samt utveckla verksamheten med fokus på ökad service. Ett stort projekt som påbörjas nu och implementeras under 2021, är uppgradering av vårt ERP system där verksamheten i Nykvarn spelar en nyckelroll. Du rapporterar till Head of Logistics Northern Europé.


Din profil


Vi söker dig som har minst fem års ledarerfarenhet från lagerverksamhet med komplexa strukturer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom lagerlogistik och/eller supply chain men det är inte ett krav. Du känner dig trygg med de lagar och föreskrifter som gäller inom arbetsmiljö samt hantering av arbetsrättsliga frågor. Det är en fördel om du har arbetat i en matrisorganisation.

Du har förmågan och viljan att leda andra och har en positiv och utåtriktad attityd. Med en naturlig pondus vågar du ta plats, lyssna och ta aktiv ställning, utan att göra avkall på din ödmjukhet. Du är en trygg och orädd person som har lätt för att fatta och kommunicera beslut. Det är viktigt att du är en prestigelös initiativtagare. Att jobba med ständiga förbättringar och utvecklingsarbete är en naturlig drivkraft för dig. Du har en förmåga att se både helhet och dess delars betydelse och det globala perspektivet ser du som en utmaning. Vidare är du resultatinriktad, analytisk och har en ekonomisk förståelse.
Du är van att ha många kontaktytor organisatoriskt internt som externt. Du är en van användare inom MS Office, främst Excel och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift.Om ansökan


I den här rekryteringen samarbetar BSH Home Appliances med Logent. Ansök med registrerat CV och personligt brev via ansökningslänken. Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på 070-722 77 59 om du vill veta mer om tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!


ORT

Nykvarn

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2020-05-22

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-06-12

UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*