Warehouse AM Teamleader, TNT


Om tjänsten


Har du erfarenhet av lagerarbete och arbetsledning och ser dig om efter en spännande tjänst i ett internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter?
Till TNTs lagerdepå i Upplands Väsby söker vi en engagerad och resultatinriktad Warehouse AM Teamleader!


Som Warehouse AM Teamleader arbetar du i TNTs depå i Upplands Väsby och har ansvaret för att leda det dagliga och operativa arbetet med in- och utleveranser av gods. Arbetet innebär lastning, lossning och hantering av styckegods efter olika distributionslinjer. I din roll leder du teamet på 15 personer och bistår Operations Supervisor med uppföljning av resultat och dagliga rapporter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, onsdag till söndag från kl 03.00- 12.00. Då arbetstiden är förlagd med start tidig morgon vid depån i Upplands Väsby bör du ha körkort och tillgång till egen bil.

Arbetsuppgifter
• leda avdelningens dagliga uppstartsmöten
• ansvara för planering av arbetet, optimering av rutiner och processer
• säkerställa att sortering och lastning är klar enligt bilarnas bokade avgångstider
• delta i ledningsgruppen för depåns operations
• vara med i depåns skyddskommitté
• viss administration och arbete med kundärenden via mail och telefon samt analyser av rapporter


Din profil


Vi söker dig som är driven och resultatinriktad med tidigare erfarenhet av en liknande roll med arbetsledning inom lager. Du ska tycka om att arbeta fysiskt men även ha en administrativ ådra och gilla arbete i excel.
Vi ser att du är en person som trivs med variation i arbetet, att du gillar problemlösning och har förmågan att hantera och fatta beslut i flera pågående processer samtidigt för att ta saker i mål.

I ditt arbete är du engagerad och resultatinriktad, du ger det där lilla extra för att säkerställa att uppsatta mål nås. Du är en tydlig och kommunikativ ledare som är bra på att ta folk och skapa motivation att arbeta tillsammans. Det är meriterande för tjänsten om du har truckkort och truckvana, likaså om du har erfarenhet av arbetsmiljöarbete och att hålla svåra samtal.

Krav
• B-körkort
• Goda kunskaper, både i tal och skrift i svenska och engelskaIntresserad av tjänsten?


Hos oss på TNT får du chansen att arbeta i en internationell organisation med många intressanta kunder och spännande frakter världen över. Ingen dag är den andra lik och du ges chansen att bidra med dina kunskaper och tidigare erfarenheter till ett gott resultat och nöjda kunder.

För att ansöka om tjänsten så behöver ditt CV och ansökningsbrev senast den 4 oktober. I TNTs verksamhet ställs höga krav på medarbetares säkerhetsmedvetenhet och därför sker en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på tel. 070-722 77 59 eller via mail marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Om TNT
TNT är ett internationellt bolag verksamma i 60 länder och erbjuder företag flexibla transportlösningar, både nationellt och internationellt, av försändelser som gods och paket. Huvudkontoret för Sverige ligger i Upplands Väsby och i övriga landet finns depåkontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö/Sturup, Stockholm och Örebro. Då TNT erbjuder kunder transporter av gods över landsgränserna så har man avdelningar som arbetar med exportkontroll och tullklarering. FedEx och TNT gick samman 2016 och är nu marknadsledande på transporter av försändelser i Europa.
Läs mer om TNT på www.tnt.comORT

Upplands-Väsby

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2020-09-15

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-10-04

UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*