Extrajobb på terminal i Årsta.


Om tjänsten


Är du en person som vid sidan av dina studier vill arbeta några timmar om dagen 2-3 dagar i veckan kan vi ha jobbet för dig. Just nu söker vi extrapersonal till en kund i Årsta.

Arbetsuppgifterna kommer i första hand innebära plock och pack och paketsortering på deras terminal. Uppdraget startar omgående och kommer pågå långsiktigt.
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som vill arbeta extra 2-5 pass per vecka.
Arbetstiderna är förlagda mitt på dagen och arbetspassen är till största del endast 2-3 timmar tex, 14.00-16.00.


Om kunden


Mer information om kunden ger vi dig om du blir inbokad på en intervju.


Din profil


Vi söker dig som är självgående, driven och initiativtagande och som inte är rädd för att ta i. Väl på plats är det full fart, man jobbar med paketsortering och förväntas utföra sina arbetsuppgifter i ett snabbt tempo samtidigt som nogrannhet är A-O.
Att vara social och gilla att arbeta tillsammans med andra är viktigt eftersom kunden vill bibehålla bra stämning på arbetsplatsen.

Krav:
* annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (du kommer behöva skicka oss intygen)
* du kommer anväda din egna telefon för att scanna varor så du måste äga en egen telefon


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!


ORTOMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

10

PUBLICERAT

2020-11-19

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-11-29

UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*