Snöskottare för extrajobbNu söker vi för vår kunds räkning ett glatt & härligt gäng som är taggade på att jobba extra som snöskottare i vinter.

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studerar eller är pensionär? Om Ja - Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten


Arbetet innebär manuell snöröjning och halkbekämpning. Det är toppen om du har god erfarenhet av snöskottning sedan tidigare så att du är införstådd i vad arbetet innebär.

Du som söker tjänsten bör trivas med att arbeta fysiskt och i alla möjliga väderförhållanden.

Arbetet utförs dag, kvälls-/nattetid och arbetstillfällena varierar beroende på rådande väderförhållande.Din profil


Vi letar efter dig som vill jobba extra, kanske på sidan av dina studier, och kan vara flexibel gällande arbetstider då detta varierar utefter väder och vind.

Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, såsom studier, arbete, eget företag eller pensionär.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sebastian Magnusson sebastian.magnusson@logent.se


ORT

Halmstad

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

20

PUBLICERAT

2020-10-15

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-12-18

UPPDRAGSANSVARIG

Sebastian Magnusson


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*