Financial Administrator, Stockholm norr


Om tjänsten


Vi söker nu en Financial Administrator/ ekonomiadministratör för kunds räkning! Bolaget är beläget i norra Stockholm och uppdraget är tänkt att starta omgående. Du kommer att vara anställd hos oss på Logent men för rätt person finns det goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden.


Exempel på ansvarsområden
• Löpande bokföring och utläggsredovisning
• Kontoavstämningar
• Support vid månads-, kvartal- och årsbokslutsarbete
• Kontakt med leverantörer
• Resultatuppföljning och analys
• Förbereda underlag för ekonomiska rapporter
• Vara behjälplig vid extern- och internrevision
• Säkerställa att arbetet utförs korrekt enligt uppsatta lager och regler
• Ad hoc-uppgifter och projekt


Din profil


Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning inom ekonomi och 1-2 års erfarenhet av liknande arbete med ekonomisk administration. Du har erfarenhet av arbete i något affärs- eller ekonomisystem och är en van användare av Excel. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du uppskattar utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt, du är teamorienterad, bra på samarbete samtidigt som du är bra på att driva det egna arbetet framåt mot deadlines och uppsatta mål. Du är en analytisk och ansvarstagande person som arbetar strukturerat och som ser vikten av kvalitet och noggrannhet i det arbete du gör. Att ha en prestigelös och serviceinriktad inställning är en stark fördel.Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning & Rekrytering, Ports & Terminals och Consulting. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.


Intresserad av tjänsten?


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Eftersom uppdragsstart för tjänsten som Financial Administrator är inom kort så sker urval och intervjuer löpande, vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth via marie-louise.baath@logent.se om du vill veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!ORT

Stockholm

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2020-10-16

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-11-08

UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*