Extrajobb inom lager till Jordbro sökes för jobb i december


Om tjänsten


Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Har du truckkort och erfarenhet av truckkörning samt tidigare arbetat med orderplockav alkoholhaltiga drycker? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och efter tydliga mål? I så fall kan extrajobbet som lagerarbetare hos vår kund i Jordbro vara något för dig.

Som extraarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av orderplock av öl-, vin- och spritprodukter samt truckkörning i form av bland annat ledstaplare. Du kommer även utföra andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering.

Vidare sker arbetet i ett väldigt högt tempo där du kommer arbeta mot uppsatta mål och mot tighta deadlines. Du kommer även utföra tyngre lyft så en god fysik är ett stort plus.

Arbetstiderna är förlagda både dag, 06:00-15:00, och kväll, 15:00-00:00 och det är viktigt att du kan arbeta ca 3-4 dagar i veckan. Det är viktigt att du kan jobba under hela december då det är ett högt tryck hos kunden. Även helger förkommer under denna period.


Om kunden


Mer information ges vid eventuell intervju.


Din profil


Vi söker dig med truckkort och som kan jobba ca 3-4 dagar i veckan.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom lager och att du har en god truckvana. Eftersom arbetet innebär mycket tunga lyft, är det viktigt att du som söker har en god fysik. Vidare är det även viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att säkerställa hög kvalité och minska risken för fel. Det är dessutom högt tryck på arbetsplatsen vilket kräver att du som söker är både stresstålig och kan jobba effektivt.

Krav för tjänsten är:
• Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%
• Du har truckkort A1-4, B1-4
• Du kan arbeta med alkoholhaltiga drycker
• God fysik
• God svenska både i tal och skrift


Om Logent


Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige, Norge och Danmark.

Läs mer på: www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot några ansökningar via e-post eller telefon.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Haninge

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

5

PUBLICERAT

2022-11-24

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2022-12-08

UPPDRAGSANSVARIG

Patrik Zebühr


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*