Sommarjobb inom lager till terminal i Hallsberg!


Om tjänsten


Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Gillar du att arbeta fysiskt och i ett högt tempo samt med härliga kollegor? Då har Logent jobbet för dig!

Vi söker just nu två personer för två olika tjänster under sommaren. Vi ser positivt på om du kan komma in och jobba några dagar innan sommaren startar så att du blir varm i kläderna inför sommaren. Det är också en fördel om du dessutom skulle kunna jobba extra under hösten.

Arbetsuppgifter tjänst som truckförare:
Vi söker en truckförare som har maskinvana sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av maskiner som exempelvis hjullastare eller grävmaskin.

Arbetsuppgifter tjänst som truckförare, motvikstruck (5ton):
Denna tjänst är belagd utomhus vilket innebär att underlaget inte är helt plant. Det är meriterande om du har kört en större modell av truck tidigare då denna tjänst inte kan jämföras med att köra en liten truck inne på ett lager.

För dig som är intresserad av en karriär inom transport, lager eller logistik är det här en bra chans att lära dig verksamheten från grunden. Du träffar många härliga kollegor när du är ute på uppdrag och du får chansen att knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.


Om kunden


Mer information om uppdraget ges vid en eventuell intervju.


Din profil


Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta innebär att du antingen har ett deltidsjobb, driver eget eller är student. Vi ser att du har arbetat i lager tidigare och att du har truckkort. Vidare ser vi att du som person kan klara av att anpassa dig efter rådande arbetsbelastning då det snabbt kan växla från lugnt till högt tempo. I tjänsten finns stora möjligheter till att röra på sig vilket innebär att du helst trivs med detta. Vidare är det viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att se till att kunder i slutändan får rätt produkter till sig.

Krav för tjänsten är:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Truckkort A+B
• Att du kan jobba heltid under sommaren
• Att du har en huvudsaklig sysselsättning


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Lantz på cecilia.lantz@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Hallsberg

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

2

PUBLICERAT

2021-04-08

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-04-30

UPPDRAGSANSVARIG

Cecilia Lantz


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*