Konsultchef till Logent bemanning i StockholmNu söker vi förstärkning till vårt grymma bemanningsteam i Stockholm! Vill du bli en av oss?

Vi söker en erfaren och engagerad konsultchef som vill arbeta i ett framgångsrikt bolag och ingå i ett proffsigt och drivet team där man har roligt tillsammans. Hos oss får du stort eget ansvar för dina uppdrag och konsulter och möjlighet att bidra och utveckla vår bemanningsaffär!
Som konsultchef kommer du ha en viktig roll i allt som berör bemanning och rekrytering, du är närmaste chef för våra konsulter ute på uppdrag och ansvarar för att den dagliga bemanningen ute hos våra kunder flyter på. Du får ett arbete med stor variation och dina arbetsuppgifter inkluderar att ha kundkontakt, lägga ut platsannonser, gallra bland ansökningar, intervjua kandidater samt anställa personal. I det dagliga arbetet som konsultchef har du mycket kontakt med både kunder och befintliga konsulter ute på uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Tjänsten är placerad vid Logents kontor i Hammarby Sjöstad.


Din profil


Vi söker dig med tidigare erfarenhet av rollen som konsultchef. Som person är du optimistisk och trivs med att ta eget ansvar för uppsatta mål, du har förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter och ett driv att ta det egna arbetet framåt. Då rollen är komplex med kundfokus och personalansvar behöver du vara bra på att prioritera och även gilla att samarbeta med kollegor för att nå goda resultat. Du är relationsskapande och trivs i mötet med kunder och konsulter. Det är en självklarhet att du är intresserad av ledarskap, personalfrågor och försäljning. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR eller försäljning. Det är meriterande om du har arbetat med affärssystemet Intelliplan.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.


Om ansökan


Tjänsten som konsultchef skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande, tveka därför inte att skicka in ditt CV och ansökningsbrev omgående. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår distriktschef Love de Val, love.deval@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Stockholm

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2021-05-12

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-05-26

UPPDRAGSANSVARIG

Love de Val


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*