Erfaren truckförare till Örtofta


Om tjänsten


Arbetsuppgifterna varierar men består generellt till stor del av truckkörning. Som konsult hos oss måste du även vara beredd på att hoppa av trucken och hugga i där det behövs. Då arbetet innefattar tunga lyft krävs det att du som söker är vid god fysik.

Tjänsten innebär arbete på ett sockerbruk.
I arbetet som lagermedarbetare ansvarar du och dina arbetskollegor för att kunderna får rätt levererad kvantitet i tid och är en och är en del av det dagliga flödet.

Vi söker nu erfarna truckförare för uppdrag under kampanjperioden med start i september t.o.m. mitten på januari med arbetstider som är förlagda måndag - söndag med 3:skift.


Om kunden


Nordic Sugar är en del av Nordzucker, Europas näst största sockerproducent. På våra 21 sockerfabriker och raffinaderier på tvärs av Europa och i Australien utvecklar och producerar våra 3.800 medarbetare mer än 250 olika sockerprodukter till de europeiska konsumenterna.

Örtofta Sockerbruk är en högt automatiserad processindustri som tillverkar socker- och foderprodukter ur sockerbetor. Vi är en livsmedelstillverkare i ständig förändring och satsar just nu stora resurser för att möta framtiden.


Din profil


Vi ser att du som söker har tidigare dokumenterad erfarenhet av truckkörning. Du ska även ha en god samarbetsförmåga, och vara prestigelös så att du kan hoppa in där du behövs. För att trivas i rollen som konsult är du positiv, engagerad och flexibel. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Du är Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav
- Truckkort A och B
- Minst sex månaders erfarenhet av truckkörning
- Inte rädd för att arbeta fysiskt, då uppdragen kan innefatta tunga lyft
- Flytande svenska i tal och skrift
- Körkort B


Meriterande:
- Produktionserfarenhet
- Erfarenhet inom livsmedelsindustrin
- Arbete av produktionslinje


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


ORT

Eslöv

OMFATTNING

Visstidsanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2021-07-07

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-09-26

UPPDRAGSANSVARIG

Emma Eriksson


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*