Truckförare, FalkenbergOm tjänsten


Nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare/lageroperatör på uppdrag hos kund i Falkenberg.

Arbetsuppgifter för en lageroperatör är truckkörning, godsmottagning, plockning samt höghöjdsarbete med sjukstativstruck. Du kommer ingå i den dagliga lagerproduktionen där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av avpallning och truckkörning.
Tjänsten är heltidsarbete som är förlagt både dag- och kvällstid men också helger. Start enligt överenskommelse.Din profil


Som person är du utåtriktad och har lätt för att skapa relationer. Du bör trivas med ett högt arbetstempo och kunna vara flexibel med att enkelt kunna ställa om och växla mellan olika arbetsuppgifter. Noggrannhet och kvalitetsmedveten är andra viktiga egenskaper då tjänsten innebär att du har hand om produkter vid plockning. Att kunna samarbeta med dina kollegor är också viktigt i tjänsten, då samarbete sker dagligen mellan olika funktioner inom produktionen.

Ytterligare vad som krävs för dig som söker är att du har truckkort, god datorvana samt kunskaper i svenska tal och skrift. Det ses som meriterande om du tidigare har erfarenhet av automation och WMS-systemet Astro och/eller M3. Om du tidigare har arbetat inom livsmedelsbranschen och detaljhandel ses även det som meriterande.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.


Om ansökan


Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom ansökningar och gör ett urval. Är du en av dem som går vidare i processen kommer du bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent och träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Falkenberg

OMFATTNING

Visstidsanställning

ANTAL TJÄNSTER

5

PUBLICERAT

2021-10-04

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-12-05

UPPDRAGSANSVARIG

Sebastian Magnusson


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*