Montör, Laholm


Om tjänsten


Du kommer främst arbeta med montering av skåpbyggnationer där bland annat nitning, limning och programmering av maskiner ingår som arbetsuppgifter. Svetsning kan förekomma. Meriterande är god teknisk förståelse samt kunskaper inom CAD och ritningsläsning.

Arbetet är förlagt i vår kunds lokaler i Skummeslöv, du arbetar heltid, dagtid måndag-fredag.


Din profil


Vi söker dig som trivs att arbeta med de olika delarna inom monteringsyrket. Som person är du händig, driven, noggrann och trivs med fysiskt arbete. Du kommer arbeta i ett mindre team där man hjälps åt med de olika arbetsmomenten.

För att passa in i tjänsten som montör ser vi att du har tidigare erfarenhet inom yrket alternativ har läst en gymnasial/eftergymnasial utbildning inom el, teknik, mekanik eller bygg och anläggning.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift.
B-körkort
Truckkort är meriterandeOm Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.


Om ansökan


Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom ansökningar och gör ett urval. Är du en av dem som går vidare i processen kommer du bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent och träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Laholm

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

3

PUBLICERAT

2021-10-05

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-12-12

UPPDRAGSANSVARIG

Sebastian Magnusson


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*