Livsmedelsoperatör, HalmstadNu söker vi dig som vill arbeta som livsmedelsoperatör på uppdrag hos kund i Halmstad!
Vi söker efter dig som är redo för ett långsiktigt arbete, har arbetslivserfarenhet och trivs med att arbeta inom livsmedelsbranschen.


Om tjänsten


Företaget där du kommer att arbeta är en av Sveriges största producenter inom livsmedel där du får möjligheten att vara en del av produktionsverksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer att variera då du kan komma att arbeta på olika avdelningar inom verksamheten.
Främst kommer du arbeta i slutskedet av produktionen där dina arbetsuppgifter kommer innefatta att övervaka maskiner samt tillverka, paketera och prismärka livsmedel. Arbetet ställer stora krav på fysiska förutsättningar och god hälsa.

Heltidstjänst som sträcker sig långsiktigt, med mål att bli övertagen till kund. Tjänsterna som ska tillsättas har arbetstider såväl dagtid som kvällstid.


Din profil


Vi söker dig som är driftig och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är van att arbeta under högt tempo.
Vi ser gärna att du har tidigare vana av industri- eller livsmedelsarbete.
Du som söker ska ha goda svenskkunskaper samt förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.


Om ansökan


Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom ansökningar och gör urval. Är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Halmstad

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

4

PUBLICERAT

2021-10-05

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-12-12

UPPDRAGSANSVARIG

Alexandra Borup


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*