Arbetsledare till Oatly, Landskrona


Om tjänsten


Oatly finns av en enda anledning: vi vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Med huvudkontor i Malmö och produktions- och utvecklingsanläggning i Landskrona har Oatly södra Sverige som hemmaplan. Oatly finns i fler än 20 länder i Europa och Asien. Och vi har förstås inga planer på att sluta växa. För ju fler människor vi når ut till, desto större skillnad kan vi tillsammans göra för vår planet.

Nu har vi en spännande möjlighet att utveckla Warehouse-organisationen i en helt ny roll som Arbetsledare! Som gjord för dig!

VAD DU SKA GÖRA:

I din roll blir du en av fem Arbetsledare med personal- och driftsansvar för det skift man leder, i lagerverksamheten arbetar man enligt femskift schema. Du håller i dagliga uppstartsmöten, leder och fördelar arbetet och ansvarar för att skapa ett effektivt lager- och logistikflöde som når uppsatta mål såsom leveranssäkerhet, maximal hållbarhet och lönsamhet. Du har personalansvar för ett team på cirka 6 personer som du leder, coachar och följer upp i arbetet. I tjänsten ingår att driva arbetet med ständiga förbättringar och du säkerställer att rutiner, processer och arbetsmiljökrav för arbetet följs. Som Arbetsledare är du en del av den operativa ledningsgruppen och bistår Warehouse Manager med att planera godsflöden och driva olika typer av utvecklingsprojekt inom Operations Landskrona. I rollen rapporterar du till Warehouse Manager Oatly Landskrona.

Kort sagt, du får rolig roll och chans att vara med och påverka Oatlys operations- och supply chain-tillväxt. Oatsome!DIN BAKGRUND

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll inom lager eller produktion och som har möjlighet att arbeta femskift med helg- och kvällsarbete. Du har ett genuint engagemang för att leda och utveckla personal och processer och drivs av att skapa förutsättningar för ett effektivt logistikflöde i verksamheten. Har du jobbat med att implementera och följa Lean/Six Sigma-metoder är det en stor fördel.
I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och motiveras av att ha tydliga mål där du kan bidra med förbättringar och goda resultat. Du behöver kunna arbeta systematiskt och ha en blick för helheten.

Som person är du trygg, stabil och relationsskapande, en modig ledare som vågar utmana normer och rådande arbetssätt för att utveckla och driva förändring. Du är en ledare som visar vägen och förstår vikten av att vara företagets representant och föregångsperson gällande värderingar och guiding principles för personal man leder i arbetet. Är du dessutom nyfiken, prestigelös och gillar att arbeta i ett företag i förändring med hållbarhet som ledstjärna kommer du att trivas i rollen som Arbetsledare hos oss!

Vi ser att du har goda IT-kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av arbete i ERP-system, med fördel av Dynamics/D365. Har du erfarenhet av livsmedelssäkerhet/HACCP/BRC är det en fördel.


Intresserad av tjänsten?


I denna rekrytering samarbetar Oatly med Logent, har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth, tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se. Vi kommer att hålla intervjuer löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökningshandlingar.

Varmt välkommen med din ansökan!


ORT

Landskrona

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2021-11-22

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-12-19

UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*