Servicetekniker till Toyota Material Handling, distrikt Halland


Om tjänsten


Har du erfarenhet av rollen som Servicetekniker och skulle vilja ha en ny spännande roll där du får arbeta med produkter av världsklass och möjlighet att skapa goda resultat och nöjda kunder? Nu stärker vi servicegraden mot våra kunder i distrikt Halland och söker en driven, strukturerad och relationskapande Servicetekniker för arbete i regionen!

Arbetsuppgifter
Truckarna som vi på Toyota Material Handling levererar ingår som en viktig del i våra kunders verksamhet inom tillverkningsindustrin och distributionsprocessen. Våra serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar.

Som Servicetekniker utgår du från hemmet i en utrustad bil som Toyota Material Handling tillhandahåller. Du får en gedigen utbildning i produkterna för att lyckas väl i arbetet ute hos våra kunder. Du rapporterar till Servicechef. Då våra kunder finns i hela Halland är det flexibelt vilken bostadsort du har och utgår ifrån i distriktet.


Din profil


Vi söker en engagerad och driven person med eget teknikintresse samt datorvana.

Vi söker Dig:
• med fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden
• som är van att använda dator i jobbet
• som värdesätter självständigt arbete
• som är uthållig
• har förmågan att förutse och prioritera uppgifter samt att se till att dessa utförs

För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du har god känsla för service och förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskaper om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner. Du är van att arbeta med dieselmotorer. Vi söker dig som hanterar engelska eftersom de flesta av våra truckars manualer är på engelska. B-körkort och en trygghet i att arbeta självständigt är ett krav, då arbetet är förenat med en del resande.


Intresserad av tjänsten?


För dig som trivs i rollen som servicetekniker och ser dig om efter en ny spännande roll där du får möjlighet att arbeta självständigt med stort eget ansvar kan tjänsten som servicetekniker hos oss på Toyota Material Handling var ditt nästa steg. Hos oss blir du en del av ett starkt och positivt servicegäng med högt tekniskt kunnande och framåtanda.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Logent Rekrytering. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontaktar du Rekryteringschef Marie-Louise Bååth, 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se.

Välkommen med din ansökan!


ORTOMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2021-10-13

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-10-31

UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*