Konsultchefsassistent till BjuvÄr du studerande eller har ett flexibelt arbete? Vi söker just nu en konsultchefs-assistent som är intresserad av rekrytering och bemanning som kan starta omgående.

Du kommer sitta på vårt kontor i Bjuv som ligger i vår kund, HelloFresh´s lokaler. Vi arbetar främst med rekrytering och bemanning av kollektiv personal. På Bjuvkontoret möter du varje dag lättsam stämning, öppna dörrar och högt i tak. Vi brinner för människor, glada medarbetare, affärer, gemensamma luncher och nya idéer.


Om tjänsten


Vi erbjuder dig en varierande roll som konsultchefs-assistent där du kommer att få ta del av och arbeta i urvalsprocesser främst inom kollektiv bemanning.
Som konsultchefs-assistent hos oss kommer dina arbetsuppgifter i varierande grad bland annat innefatta:

- Administrativa uppgifter
- Kandidathantering mm.
- Rekrytering
- Stötta Konsultcheferna i deras arbete

Arbetstider överenskommes gemensamt men är normalt mellan kl. 08.00-17.00. Vi ser att du som söker kan vara flexibel med din tillgänglighet och kan jobba några dagar i veckan. Behovet kan variera periodvis då vi följer våra kunders behov.


Din profil


För att trivas hos oss krävs det att du har ett starkt driv, god initiativförmåga, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och känner dig trygg i att ta kontakt med nya människor från hela världen. Att leverera en god service skall komma naturligt för dig. Som person är du social, engagerad och prestigelös. Då tjänsten innebär mycket administration krävs att du har en naturlig fallenhet för ordning och struktur i ditt arbete.

Vi ser gärna att du har studier inom Personal och Administration, HR eller liknande.
Har du arbetat i systemet Intelliplan är detta meriterande


Om Logent


Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se


Om ansökan


Ansök redan idag. Urvalet sker löpande!


ORT

Bjuv

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2021-11-25

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2021-12-19

UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*