Extrapersonal & sommarpersonal till Semper i Götene.


Om tjänsten


Logent driver Sempers lagerverksamhet i Götene och inför sommaren och semesterperioden behöver vi nu stärka upp och anställa extra personal.
Arbetsuppgifterna är varierande och arbetet innefattar plock & pack samt copacking även endel truckkörning. Truckarna som främst används är skjutstativ och ledstaplare så erfarenhet av det är meriterande.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda på dagtid, måndag till fredag mellan klockan 06:00-15:00 alternativt 07:00-16:00

Semper är det ledande märket för barnmat i Sverige och har ett starkt rykte baserat på erfarenheterna sedan starten 1938. Semper har också en stark position i Danmark, Norge, Finland, Island och Baltikum. Semper är en del av det internationella livsmedelsföretaget Hero.


Din profil


Meriterande för tjänsten är god erfarenhet av att köra skjutstativstruck och ledstaplare. Du måste även ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Du ska ha en god samarbetsförmåga och vara prestigelös så att du kan hoppa in där du behövs. För att trivas i rollen är du positiv, engagerad och flexibel. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Du är en mycket viktig del i verksamheten och ditt arbete påverkar i slutändan vår kund Semper.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka inte, söka tjänsten på vår hemsida: www.logent.se, redan idag.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Götene

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

10

PUBLICERAT

2022-04-11

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2022-05-26

UPPDRAGSANSVARIG

Annelie Bredberg


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*