Lagerarbetare på heltid till SAAB, Tannefors - Omgående startNu söker vi en person med start omgående till SAAB i Tannefors!


Om tjänsten


Som lagerarbetare på SAAB i Tannefors (Linköping) får du ett varierande arbete där du kommer att ingå i ett högpresterande team. Som lagerarbetare på SAAB kommer du framförallt att arbeta med inleveranser, plock, packning samt administration i lagersystemen.

I rollen på SAAB är det viktigt att du är noggrann och vill bidra till bra kvalitet. Du tycker om att arbeta i team och jobbar gärna mot ett gemensamt mål tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du ger det lilla extra, gärna jobbar i högt tempo, och är inte rädd för att lära dig nya saker.

Krav för tjänsten:
- Flytande i svenska språket i tal och skrift
- Du har en mycket god social kompetens och samarbetsförmåga, samt är noggrann
-

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete
- Truckkort
- God datorvana

Vi söker framförallt hjälp med ett tillfälligt flöde av kvalitetskontroller kopplade till vår lagerverksamhet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna roll.

Du kommer att bli anställd av Logent och arbeta som konsult på Saab i Linköping. Arbetstiderna är måndag-fredag 07-16 men kan komma att bli tvåskift. Uppdraget är en visstidsanställning på 6 månader som sedan går över till en tillsvidareanställning vid ett gott samarbete.


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarit rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Edita Korac på edita.korac@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Linköping

OMFATTNING

Tillsvidareanställning

ANTAL TJÄNSTER

6

PUBLICERAT

2022-08-08

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2022-08-19

UPPDRAGSANSVARIG

Edita Korac


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*