Extra produktionasarbete i LinköpingNu söker vi dig som vill arbeta som livsmedelsoperatör på uppdrag hos kund i Linköping! Vi söker framförallt dig med annan huvudsaklig sysselsättning i form av arbete eller studier, och dig som kan börja omgående.
Vi söker efter dig som är redo för ett långsiktigt arbete, har arbetslivserfarenhet och trivs med att arbeta inom livsmedelsbranschen.


Om tjänsten


Företaget där du kommer att arbeta är en av Sveriges största producenter inom livsmedel där du får möjligheten att vara en del av produktionsverksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer att variera då du kan komma att arbeta på olika avdelningar inom verksamheten.
Främst kommer du arbeta i slutskedet av produktionen där dina arbetsuppgifter kommer innefatta att övervaka maskiner samt tillverka, paketera och prismärka livsmedel. Arbetet ställer stora krav på fysiska förutsättningar och god hälsa.

Tjänsterna som ska tillsättas har arbetstider såväl dagtid som kvällstid.


Din profil


Som person är det viktigt att du är flexibel, för att du ska kunna ha möjlighet att hoppa in med kort varsel, exempelvis för att ersätta ordinarie personal vid sjukfrånvaro. Vidare ser vi gärna att du är en engagerad person som trivs att arbeta i högt tempo och varierade arbetsuppgifter.

- Krav för tjänsten är att du har en annan sysselsättning i form av arbete eller studier
- Vi ser att du är noggrann, tävlingsinriktad och en riktig lagspelare


Om Logent


Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.


Om ansökan


Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom ansökningar och gör urval. Är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!ORT

Linköping

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

5

PUBLICERAT

2022-08-09

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2022-08-25

UPPDRAGSANSVARIG

Filip Olofsson


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*