Montör bänkskivorÄr du en person med en god känsla för kvalité, service samt kundtillfredsställelse? Nu söker vi dig som vill jobba med bänkskrivor hos en av norra Europas ledande tillverkare och leverantör av bänkskivor i framförallt natursten, kvartskomposit och keramik!


Om tjänsten


Arbetsuppgifterna består främst av mätning, montering, leverans och inbärning av stenskivor till kök och badrum. Vår kund arbetar både med privatkunder och större nyetableringar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid på vardagar. Start är omgående.


Din profil


Vi söker dig som är hantverksmässig, kvalitetsmedveten och har förmågan att möta kunden på ett serviceinriktat och representativt sätt. Du behöver vara noggrann och ansvarsfull samt ha en god fysik då arbetet delvis är fysiskt krävande.

Krav:
- B-körkort

Meriterande:
- Ritningsläsning
- Erfarenhet från stenbranschen och/eller köksbranschen som tex snickare eller köksmontör


Om Logent


Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige, Norge och Danmark.

Läs mer på: www.logent.se


ORT

Jönköping

OMFATTNING

Visstidsanställning

ANTAL TJÄNSTER

1

PUBLICERAT

2022-11-24

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2022-11-27

UPPDRAGSANSVARIG

Cornelia Edin Apelqvist


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*